alksdj (02-11-14), mehrdad_ab (02-11-14), Rezasam1 (02-11-14), SajjadKhati (02-11-14)
پردازنده شما ضریبش قفله . یعنی نمیتونی ضریب رو بالا ببری .سری k نیست سری معمولی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط میتونی bclk رو اونم خیلی محدود افزایش بدی.
alksdj (02-11-14), mehrdad_ab (02-11-14), Rezasam1 (02-11-14), SajjadKhati (02-11-14)
BCLK تو بایوس نمیشه دسش زد . قهوه ای نیست مثل بقیه اما بازم هیچ گزینه ایش فعال نمیشه
فرکانس هم همینطور
تو همین ایزی تیون نمیتونم ضریب شو بالا ببرم که اور شه؟
|
|
اگر خوب گوش کنی . گفتم باید از حالت auto خارجش کنی .در حالت دیفالت cpu host clock قابل تغییر نیست . باید تغییرش بدی و از حالت اتو خارج کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت MIT
ADVANCE FREQANCE SETTING
از حالت اتو خارجش کن و با استفاده از EASY TUNE .
BCLK رو افزایش بده . البته زیر 110 باید ست بشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (02-11-14), Rezasam1 (02-11-14), SajjadKhati (02-11-14)
cpu ات چیه گلپسر؟
گفتم دیگه
تو این قسمت هر چی دابل کلیک میکنم هیچ گزینه ای نمیاد که تغییرش بدم . کلا هیچ چی نمیاد . عملا غیر فعاله
پردازنده ات چیه؟
برای من نیست .عکس نمونه هست .یک عکس بگیر چک کنم . خیلی عجیبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال داره این قسمت لاک شده باشه . باید دفترچه مادربردت رو نگاه کنی .
SajjadKhati (02-11-14)
عکس خاصی نداره
دقیق دقیق همین جوریه اما هر چی روش کلیک میکنی ، اون گزینه هایی که گفتی گزینه ای برا انتخاب نمیاد . ینی همین رو Auto هست ، هست و جم نمیخوره
واسه همین مدل cpu نیست؟
نمیشه از همون گزینه ی تو برنامه ایزی تیون تنظیم کنم فقط ضریب رو؟
سجاد جان متوجه میشی من چی گفتم . پردازنده تو ضریبش قفل هست چی رو میخوای تغییر بدی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه گزینه ای میخوای تغییر بدی و از حالت اتو درش بیاری ؟
باید با دکمه مثبت و منفی تغیرش بدی . یا pageup-pagedown
اگر نشد احتمالا بایوس مود شده یا بایوس جدید میاد که بتونه bclk رو تغییر داد .
SajjadKhati (02-11-14)
CPU overclocking: Support is limited or non-existent. Do not purchase H97 for overclocking and don't waste your K-SKU CPU in an H97 board.
Read more at http://www.gamersnexus.net/guides/14...Vf70KkzsZIX.99
در حالت دیفالت تفاوت چیپ h97 و z97 همین هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (03-11-14)
|
|
با دکمه + و - که میزنم تغییر کرد اما دیگه بیشتر نمیشه فرکانس و مقداراش . کم میشه اما زیادتر نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اون cpu ی G3220 ای که تو پست 8 گفته بودی که 100 مگاهرتز اور شده بود ، با مادربرد سری Z بود؟
ینی نمیشه با مادربرد H97 حتی cpu های سری K رو یه کم هم اور کرد؟ مثلا 100 یا 200 یا 300 مگاهرتز؟
اما قبلا میشنیدم که میشد تا این میزان . به میزان بالاتر و اور 0.8 گیگاهرتز انگار سری Z میخاست
K-SKU CPU چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس F5 مادربرد نوشته کارایی K-SKU CPU بهبود یافت. ینی چی؟
alksdj (03-11-14), SajjadKhati (03-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks